Червоніли під Крутами маки... Розцвіли на холоднім снігу... Вони йшли, щоб за Київ вмирати, Та у серці плекали весну... Пломеніли жаринами квіти... Як ті мрії у юних серцях... А вони були майже ще діти... А вони так любили життя!!! Розцвітали під Крутами маки... Догоряли свічки їхніх доль... Не злякались... Ішли, як солдати Під град куль, під пекельний вогонь. Триста зір спалахнуло у небі... Триста мрій назавжди відбули... Триста впало в червоні замети... Триста їх до останнього йшли... Ще не соколи, а соколята... А в серцях — недитячий вогонь... Ви вбивали... Не вбили їх, кляті! Вони в душах народу свого... Ви самі розпалили заграву... Ви роздмухали гарно її... Ви самі собі пастку зладнали, Ви згоріли у тому вогні!

/Files/images/P1300001.JPGПерегляд фільму учнями 9 класу про героїв Крут/Files/images/IMG_20180130_133613.jpgВиховний захід Ярош Н.М./Files/images/IMG_20180122_082048.jpgФлешмоб до Дня Соборності/Files/images/1.jpg/Files/images/6.jpg/Files/images/4.jpg

/Files/images/IMG_20180122_081715.jpgЛінійка до Дня Соборності України

о дня захисника України, в рамках патріотичного виховання молоді школярам НВК «Первоцвіт» було продемонстровано зброю та техніку, яку використовують прикордонники для охорони державного кордону. Охоронці кордону розповіли дітям про свої повсякденні обов’язки та тонкощі служби, а ще запросили їх у музей, в якому знаходиться багато цікавих експонатів: фотографій, медалей, зразків зброї часів Другої світової війни, а також кілька предметів та елементів озброєння, які були привезені військовослужбовцями загону із зони проведення АТО.

Після цього учасникам екскурсії розповіли про хитрощі, які вигадують правопорушники при спробах порушити кордон та познайомили дітей з найвірнішими друзями і помічниками прикордонників – службовими собаками.

Лабрадор Альфа та фокстер’єр Умка потішили усіх присутніх своїм вмінням знаходити приховані зброю, тютюн та наркотичні засоби. Після знайомства з повсякденною діяльністю охоронців кордону діти мали нагоду побачити, як присягають на вірність своєму народові ті, хто обрав для себе долю захисника своєї Батьківщини. Адже в Мукачівському загоні 14 прикордонників присягнули на вірність Українському народові! Усіх їх об’єднує бажання служити у лавах Державної прикордонної служби, тому що прикордонна служба це вибір мужніх та сміливих людей, вірних захисників Української землі, які гідно та мужньо відстоюють недоторканність, цілісність, свободу і незалежність нашої Батьківщини, і є прикладом мужності та самовідданості.
Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi